copycat

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Jon Amiel med skuespillerne J.E. Freeman, Shannon O'Hurley, Tahmus Rounds, Dermot Mulroney fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Helen Hudson er kriminalpsykolog og ekspert i seriemordere. Men efter hun selv har været tæt på at blive offer for en psykopat, lider hun af agorafobi og har isoleret sig i sin lejlighed. M.J. Monahan er en stædig, pågående, benhård kriminalkommissær, som står med en række makabre kvindemord og ingen spor i sagen. Monahan appellerer til Hudson og hjælp, for hun er den eneste, der kan lede dem på sporet af morderen…

copycat

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel copycat
Instruktør Jon Amiel
Udgivelsesår 1995
Tags seriel Killer(serial killer), politiet brutalitet(police brutality), psykolog(psychologist), fejhed(cowardliness), politiet operation(police operation), psykologi(psychology), politiet beskyttelse(police protection)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film