Year One

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Harold Ramis med skuespillerne Oliver Platt, David Cross, June Diane Raphael, Harold Ramis fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

To hulemænd bliver fordrevet fra deres landsby for at have spist den forbudte frugt fra kundskabens træ; sammen tager de af sted på en rejse gennem bibelske tider.

Year One

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel Year One
Instruktør Harold Ramis
Udgivelsesår 2009
Tags slaveri(slavery), duringcreditsstinger, forhistoriske gange(prehistoric times), sten alder(stone age), hulemænd(cavemen), forhistoriske eventyr(prehistoric adventure), forhistoriske mand(prehistoric man), Temple, omskæring(circumcision), Hebræerne(hebrews)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film