krokodillebanden - alle for en

Er en Action, Familie , Komedie film instrueret af Wolfgang Groos med skuespillerne Maria Schrader, Ella-Maria Gollmer, Manuel Steitz, David Hürten fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

I starten af filmen overrasker banden deres egentlige leder Johannes på dennes fødselsdag med en billet til en gokartbane, men da den skal indløses, opdager de at banen er lukket for renovering. Så de bryder ind, tanker benzin på bilerne og kører i stedet om kap i et nærliggende parkeringshus. Det går dog frygteligt galt, for en af dillerne kører galt og nu er gode råd dyre. Frank, som ulykkesfuglen hedder, har desperat brug for en organtransplantation fra en nær slægtning. Det viser sig dog, at den eneste donor som kan hjælpe ham er broderen og vaneforbryderen Dennis, som banden fik sat i bag tremmer i slutningen af den første film. Problemet er blot at fængselsinspektøren ikke vil høre på børnenes desperate råb om hjælp og derfor arbejder tiden mod dem. Presset af situationens alvor beslutter banden sig derfor, at bryde ind i fængslet for at få Dennis smuglet ud – en plan der ikke kun er farlig for dem selv, men som også er den mest dumdristige til dato.

krokodillebanden - alle for en

Detaljer

Genre Action, Familie , Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel krokodillebanden - alle for en
Instruktør Wolfgang Groos
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere