The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Er en Drama film instrueret af Sanaa Hamri med skuespillerne Paul Coughlan, Shohreh Aghdashloo, Rebekah Aramini, Tom Wisdom fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Følg de fire bedste veninder, da de når frem til afslutningen på deres første år på college og tager hul på en begivenhedsrig sommer. Bridget (Blake Lively) rejser til Tyrkiet for at deltage i en arkæologisk udgravning. Carmen (America Ferrera) kaster sig ud i den hektiske og kreative teaterverden i Vermont. Lena (Alexis Bledel) finder ny kærlighed og gamle hjertesorger på Rhode Island School of Design. Og i the Big Apple tager Tibby (Amber Tamblyn) et stort skridt i hendes og Brians forhold. Romantik, latter, tårer og et par jeans, der binder de fire piger tæt sammen, selv når de er langt fra hinanden alle ingredienser er med i denne skønne toer baseret på Ann Brashares bestseller. Pasformen er perfekt!

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Sisterhood of the Traveling Pants 2
Instruktør Sanaa Hamri
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde direktør(woman director), kvinde venskab(female friendship), bedste ven(best friend), unge voksen(young adult), sommer ferie(summer vacation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere