Deep

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Julio Soto Gurpide med skuespillerne Justin Felbinger, Lindsey Alena, Stephen Hughes, Phil LaMarr fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu

Plot

I 2100, hvor menneskeheden har forladt jorden, trives en koloni af ekstravagante skabninger stadig i havets dybeste afgrund. Deep, en eventyrlystne "dumbo" blæksprutte og den sidste af hans art bor der med sine to ubetingede venner: Evo, en nørd og klodset fiskfisk og Alice, en neurotisk dybhavsrejer. Når en ulykke ødelægger deres hjem, vil afgrundens værge, The Kraken, sende Deep og hans venner på en farlig rejse for at finde et nyt hjem. I deres mission vil de blive tilsluttet af Maura-en frodige moray ål - og sammen vil de rejse til fantastiske steder som den neddykkede by New York, Titanic eller Arktis, mod formidable fjender og hilariske situationer. Vil de være i stand til at bringe oceanerne tilbage til deres tidligere herlighed?

Deep

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Deep
Instruktør Julio Soto Gurpide
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere