Luftens sidste mester

Er en Action, Fantasy film instrueret af M. Night Shyamalan med skuespillerne Shaun Toub, Seychelle Gabriel, Katharine Houghton, Aasif Mandvi fra 2010

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Vand, jord, ild og luft er de fire elementer, som Avataren i gamle dage mestrede, for at våge over freden mellem jordens fire folkeslag. Kun Avataren var i stand til at betvinge alle elementerne, men en dag forsvandt han. Siden angreb Ildlandet og startede en krig mod de andre tre riger, og der er nu gået 100 år, uden at det er lykkedes at afslutte stridhederne. Den 12-årige luftbetvinger Aang er den nye Avatar, som er forudbestemt til at genoprette freden og balancen. Sammen med en lille gruppe venner drager Aang ud på en farefuld mission for at søge den ældgamle viden og lære alle fire elementers hemmeligheder. De bliver skarpt forfulgt af agenter fra Ildlandet, der vil stoppe dem, inden Aang er klar til sit opgør med selveste Ildmesteren.

Luftens sidste mester

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel The Last Airbender
Instruktør M. Night Shyamalan
Udgivelsesår 2010
Tags Prins(prince), angreb(attack), Village, vand(water), genindspilning(remake), Kongerige(kingdom), brand(fire), Ice, anholdelse(arrest), krig skib(war ship), ånd(spirit), avatar, luft(air), verden(world), dominans(domination), hepper(cheering)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film