Spooks - The Greater Good

Er en Action, Thriller film instrueret af Bharat Nalluri med skuespillerne Dario Parlato, Natasha Radski, Nikos Poursanidis, Jennifer Ehle fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Da terroristen Adem Qasim flygter fra MI5's varetægt under en rutine-fangeoverdragelse, får antiterror-chefen Harry Pearce skylden. Qasim-fadæsen og forestående kontroversielle reformer tvinger MI5 i knæ, så den eneste, der er i stand til at løse sagen, er den vanærede agent Will Holloway.

Spooks - The Greater Good

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Spooks: The Greater Good
Instruktør Bharat Nalluri
Udgivelsesår 2015
Tags politiet(police), korruption(corruption), terrorist, kidnapning(kidnapping), sammensværgelse(conspiracy), Flashback, undslippe(escape), eksplosive(explosive), sabotage, massakren(massacre), en mand hær(one man army), korruption!(corruption!), uskyldige person dræbt(innocent person killed), ulydig ordrer(disobeying orders), mi-5
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film