On Chesil Beach

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af Dominic Cooke med skuespillerne Nadia Townsend, Christopher Rob Bowen, David Cradduck, Esther Coles fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Filmen foregår i Dorset, hvor et ungt par i 1962 fejrer på et badehotel, at de er nygifte. Florence er af fin familie og musikalsk engageret, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Alligevel finder de sammen i fælles interesser og sjælfuld betagelse, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge. Deres valg kommer til at mærke dem for resten af livet.

On Chesil Beach

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel On Chesil Beach
Instruktør Dominic Cooke
Udgivelsesår 2018
Tags seksuel misbrug(sexual abuse), seksuel revolution(sexual revolution), 1960s, misforståelse(misunderstanding), newlywed, frigiditet(frigidity), baseret på roman eller bog(based on novel or book), frygt af intimitet(fear of intimacy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere