LEGO DC Super Heroes - Aquaman: Rage Of Atlantis

Er en Action, Familie , Animation film instrueret af Matt Peters med skuespillerne Jonathan Adams, Troy Baker, Grey Griffin, Nolan North fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Lad dig imponere af Atlantis, et vidunderligt og magtfuldt kongerige under havets overflade som regeres af Justice League-medlemmet, den almægtige og fantastiske atlantaner, Aquaman! Sammen med sin elskede dronning Mera og trofaste halvbror Orm ved sin side er der tilsyneladende intet som Aquaman ikke kan klare. Men da Justice Leagues alarmklokker udløses, går denne havmand op på land og får selskab af Batman, Superman, Wonder Woman og Green Lantern-grønskollingen Jessica Cruz. Aquaman konfronteres med en test fra rummet der truer jorden og endda andre planeter, og opdager hurtigt at han befinder sig uden for sin komfortzone som en konge uden et kongerige. Gør dig klar til at kaste dig ud i et hav af eventyr og underholdning i denne LEGO-film.

LEGO DC Super Heroes - Aquaman: Rage Of Atlantis

Detaljer

Genre Action, Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel LEGO DC Super Heroes - Aquaman: Rage Of Atlantis
Instruktør Matt Peters
Udgivelsesår 2018
Tags baseret på Comic(based on comic), spin off, DC tegneserier(dc comics), LEGO, Aquaman
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere