Empire

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Franc. Reyes med skuespillerne Nestor Serrano, Peter Sarsgaard, Vincent Laresca, Anthony 'Treach' Criss fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Victor Rosa (John Leguizamo) handler om den mægtige og velklædte forretningsmand på niveau med Rockefeller, Carnegie og Bill Gates. Med jernnæve driver han et succesfuldt "gadeapotek", der sælger en heroinblanding, som han har kaldt Empire. Hans smukke forlovede Carmen, studerende, bliver ven med en klassekammerat, som har en funktionærkæreste i en investeringsbank, Jack Wimmer. Victor møder Jack, og de får straks et åndeligt fællesskab. Begge er hardcoreforretningsmænd fra to forskellige sider af lovens rammer.

Empire

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Empire
Instruktør Franc. Reyes
Udgivelsesår 2002
Tags indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film