Dear John

Er en Romantik, Krig, Drama film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Scott Porter, David Andrews, Richard Jenkins, D.J. Cotrona fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

John Tyree er professionel soldat i den amerikanske hærs specialstyrker. Han er udstationeret i Tyskland, men med opgaver i verdens aktuelle brændpunkter, konflikter og krige. På orlov hjemme møder han tilfældigvis Savannah, og de forelsker sig i hinanden. Savannah og John holder intens kontakt gennem en række breve, og John lover ikke at forny sin kontrakt med militæret. 9/11 kommer imellem deres planer om en ny fremtid sammen, fordi John føler, han bør blive i militæret.

Dear John

Detaljer

Genre Romantik, Krig, Drama
Originaltitel Dear John
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 2010
Tags Kærlighed(love), baseret på roman(based on novel), hær(army), U.S. soldat(u.s. soldier), Nicholas gnister(nicholas sparks)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film