X-Men: Days of Future Past

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Bryan Singer med skuespillerne Nicholas Hoult, Anna Paquin, François Paquette, Patrick Stewart fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mutanten Wolverine sendes tilbage i tiden for at forhindre en begivenhedsrække, der kan risikerer at udslette både mutanter og mennesker. Vejen er dog brolagt med forhindringer, og det er ikke mindst en udfordring at overbevise fortidens versioner af Charles Xavier og Magneto om, hvor han kommer fra.

X-Men: Days of Future Past

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel X-Men: Days of Future Past
Instruktør Bryan Singer
Udgivelsesår 2014
Tags tid rejse(time travel), aftercreditsstinger, 1970s, Marvel Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), Beast, Storm, mutant, overmenneskelig(superhuman), x-mænd(x-men), ændre den fortiden eller fremtidige(changing the past or future)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film