Rat

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Steve Barron med skuespillerne Stanley Townsend, Kerry Condon, Niall Tóibín, Pete Postlethwaite fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Hubert Flynn elsker tre ting i livet: sin aftensøl på den lokale bar, totalisatorspil og sin excentriske kone Conchita - i nævnte rækkefølge. Så da han en aften kommer hjem og bliver forvandlet til en rotte, tøver Conchita med at tilgive. Da en lokal reporter tilbyder at skrive en bog om familiens vanskelige situation, benytter Conchita lejligheden til at slå mønt af sin erfaring med at være gift med en rotte, og derved begynder familiens kamp mellem kærligheden til penge og kærligheden til deres far.

Rat

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel Rat
Instruktør Steve Barron
Udgivelsesår 2000
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere