departures

Er en Musik, Drama film instrueret af Yôjirô Takita med skuespillerne Tsutomu Yamazaki, Kazuko Yoshiyuki, Takashi Sasano, Masahiro Motoki fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Departures er en fortælling om ære og respekt og en hyldest til mennesket og livet. Den vandt Oscaren for Bedste udenlandske film fra 2008. Daigo er en passioneret cellist i et orkester, der netop er blevet opløst, og står nu uden job. Daigo beslutter sig for, sammen med sin kone, at rejse fra Tokyo og hjem til sin fødeby, hvor hans mor har efterladt ham et hus. Han vil søge arbejde og starte et nyt kapitel i sit liv. I avisen støder han på en stillingsannonce benævnt "sidste afgang" i den tro, der er tale om et rejsebureau. Han erfarer imidlertid, at stillingsbetegnelsen dækker over en ganske anden profession, bedemand. Daigo begynder at føle en stolthed i sit nye arbejde og sætter en ære i at gøre det til en perfektionistisk kunstart, hvor han fungerer som bindeled mellem den afdøde og de efterladte. Samtidig giver det ham mulighed for at reflektere over forholdet til sin egen familie, og hans cellospil åbner yderligere op for de indestængte følelser.

departures

Detaljer

Genre Musik, Drama
Originaltitel departures
Instruktør Yôjirô Takita
Udgivelsesår 2008
Tags døende og død(dying and death), musikalske(musical), Oscar Award, begravelse(funeral), ulige job(odd job), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film