Julekaninen

Er en Drama film instrueret af Tom Seidman med skuespillerne Charles Beale, Derek Brandon, Kimberly Harsch, Colby French fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Julia er et ensomt adoptivbarn, som på juleaften opdager en såret kaninunge. Det bliver samtidig starten på et unikt venskab med damen Betsy Ross. Betsy er en lidt mærkelig dyrlæge, og hun lover at hjælpe kaninungen til at blive rask igen. Men hun hjælper også Julia, som finder trøst og hjælp til at knytte sig til hendes nye familie. Julekaninen er en hyggelig film, som både omhandler det svære ved at være adoptivbarn, og det at kæledyr bliver efterladt af deres ejere. Filmen har modtaget støtte og mange varme tilbagemeldinger fra velgørenheds- og dyrevelfærdsorganisationer.

Julekaninen

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Christmas Bunny
Instruktør Tom Seidman
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere