This is the End

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Evan Goldberg med skuespillerne Lauren Graham, Jay Baruchel, Rihanna, Mindy Kaling fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Evan Goldberg og Seth Rogen instruerer denne actionprægede komediefilm, hvor en række Hollywoodstjerner, herunder Rogen selv, spiller fiktive versioner af sig selv, når de bliver konfronteret med verdens undergang.

This is the End

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie
Originaltitel This Is the End
Instruktør Evan Goldberg, Seth Rogen
Udgivelsesår 2013
Tags stof(drug), venskab(friendship), sort komedie(black comedy), Monster, voldtægt(rape), Celebrity, besiddelse(possession), part(party), Apocalypse, dæmon(demon), satire, skuespiller(actor), panik(panic), refererer til sig selv(self-referential), udgangen af den verden(end of the world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film