all things must pass

Er en Musik, Historisk, Dokumentar film instrueret af Colin Hanks med skuespillerne Russ Solomon, Steve Nikkel, Bob Delanoy, Chuck D. fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Tower Records var engang et af detailhandlens kraftcentre med 200 forretninger i 30 lande på fem kontinenter. Fra en ydmyg start hos en materialist blev Tower Records med tiden musikverdenens hjerte og sjæl. I 1999 omsatte Tower Records for over en milliard dollars. I 2006 indgav firmaet konkursbegæring. Alle tror, at de ved, hvad der slog Tower Records ihjel - internettet, men det er ikke tilfældet. All Things Must Pass er en dokumentarfilm, der undersøger firmaets eksplosive forløb, tragiske nedtur og en arv skabt af dets oprørske grundlægger, Russ Solomon.

all things must pass

Detaljer

Genre Musik, Historisk, Dokumentar
Originaltitel all things must pass
Instruktør Colin Hanks
Udgivelsesår 2015
Tags post industri(record industry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere