Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Peter Jackson med skuespillerne Viggo Mortensen, Noel Appleby, Marton Csokas, Sala Baker fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Frodo Sækker forlader sit idylliske herred og begiver sig ud på en episk rejse for at destruere Saurons onde ring.

Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Instruktør Peter Jackson
Udgivelsesår 2001
Tags Castle, elvere(elves), bjerge(mountains), baseret på roman(based on novel), død af en ven(death of a friend), baseret på bog(based on book), Onkel(uncle), sværd og sorcerery(sword and sorcerery), spejl(mirror), dværge(dwarves), vulkan(volcano), adgangskode(password), guiden(wizard), Midgård (tolkien)(middle-earth (tolkien)), midten jorden(middle earth), Hobbitten(hobbit), Orcs, hobbitter(hobbits), fyrværkeri(fireworks), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film