Tracks

Er en Drama film instrueret af John Curran med skuespillerne Emma Booth, John Flaus, Melanie Zanetti, Rainer Bock fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Inden Robyn begiver sig ud på sin lange rejse, tilbringer hun to år i Alice Springs for at forberede sig på udfordringen. Hun er handlekraftig, men en enspænder af natur og befinder sig godt i selskab med dyr og har derfor planlagt at foretager rejsen alene sammen med nogle dromedarer og en hund. Dog ender hun fra tid til anden med at få selskab af en fotograf fra National Geographics ved navn Rick Smolan.

Tracks

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Tracks
Instruktør John Curran
Udgivelsesår 2013
Tags biografi(biography), baseret på True historie(based on true story), ørken(desert), Australien(australia), rejse(journey), True historie(true story), inspirerende(inspiring), OutBack, kameler(camels)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film