Minding the Gap

Er en Dokumentar film instrueret af Bing Liu med skuespillerne Nina Bowgren, Diane Quon, Keire Johnson, Bing Liu fra 2019

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Den Oscar®-nominerede Minding the Gap kan beskrives som en dokumentarisk Boyhood, hvor vi følger tre teenagere vokse op via kameralinsen - ført af en af drengene. Frihed viger langsomt for ansvar, da voksenlivet presser sig på. Zack, Keire og Bing fordriver tiden med at hamre byen rundt på skateboard og holde fest. Det dybe venskab i den lille trio er nerven i Bing Lius debutfilm. Men selvom ens venner føles mere som en familie end ens egentlige familie gør, så bærer de alle tre på indre dæmoner, der truer med at ødelægge venskabet. Fædre dør, andre bliver selv fædre uden at ville det, konfrontationen med ens familie er uundgåelig - det samme er valget om at forsøge at slippe ud af den sociale arv og skabe et bedre liv. Minding the Gap er en film skabt på en ung energi, men med en stor modenhed og forbløffende indsigt. Filmen vandt ‘Juryens Special Mention’ i kategorien ‘Next:Wave Award’ på CPH:DOX i 2018.

Minding the Gap

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Minding the Gap
Instruktør Bing Liu
Udgivelsesår 2019
Tags venskab(friendship), barn misbrug(child abuse), venner(friends), voksende op(growing up), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), skateboarding, fysiske misbrug(physical abuse), indenlandske misbrug(domestic abuse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere