Vi arme syndere

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Ib Schønberg, Astrid Villaume, Ellen Gottschalch, Johannes Meyer fra 1952

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Efter at Svanø hele sommeren har ført en omflakkende, men ret behagelige liv, kun afbrudt af lejlighedsvise arbejdsperioder hos gamle venner, rundt om i landet begiver han sig nu til Hovedstaden. På vejen lykkedes det ham at slå en gammel skolekammerat dommer Truelsen (Knud Heglund) for et lån der sætter ham i stand til at indtage et solidt måltid i en lille hyggelig restaurant ”Asietten”. Gæsterne her er væsentlig unge kunstner og blandt dem er kunstmaleren Jens Astrup (Bendt Rothe). Han bor til leje hos ”Asiettens” værtinde fru Riise (Minna Jørgensen) som ikke længere vil give ham henstand med betaling af huslejen.

Vi arme syndere

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel
Instruktør Erik Balling, Ole Palsbo
Udgivelsesår 1952
Tags

Anmeldelser

Skuespillere