shelter

Er en Drama film instrueret af Paul Bettany med skuespillerne Amy Hargreaves, Adolfo Mendez-Nouel, Teddy Cañez, Kevin Hoffman fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hannah og Tahir kommer fra to forskellige verdener, men da deres veje krydser hinanden, er de i samme situation - de er begge hjemløse i New York gader. Men hvordan havnede de der? Og hvordan kommer de videre i livet herfra?

shelter

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel shelter
Instruktør Paul Bettany
Udgivelsesår 2014
Tags hjemløse person(homeless person), Manhattan nye York City(manhattan new york city), hjemløshed(homelessness), heroin, indvandrer(immigrant), Køn scene(sex scene), nigerianske(nigerian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film