Gattaca

Er en Science fiction, Thriller, Drama film instrueret af Andrew Niccol med skuespillerne Xander Berkeley, William Lee Scott, Jayne Brook, Una Damon fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I en fremtid, hvor status er genetisk bestemt, konspirerer en genetisk defekt mand om at manipulere systemet for at opnå sin livslange drøm.

Gattaca

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel Gattaca
Instruktør Andrew Niccol
Udgivelsesår 1997
Tags Dystopia, selvmord forsøg på(suicide attempt), undersøgelsen(investigation), fremtidige Dystopia(future dystopia), nye identitet(new identity), snyd(cheating), falsk identitet(false identity), fjendtlighed(hostility), plads mission(space mission), DNA, paraplegiker(paraplegic), Spaceman, hjerte sygdom(heart disease), blod stikprøve(blood sample), bioteknologi(biotechnology), dystopiske fremtidige(dystopic future)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film