Agent Cody Banks 2

Er en Komedie film instrueret af Kevin Allen med skuespillerne Rod Silvers, Anthony Anderson, James Faulkner, Daniel Roebuck fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Codys gamle CIA-agent-lærer er hoppet over på den anden side af loven og har stjålet en tophemmelig teknologi til at kunne styre folks hjerner med. Cody må på banen igen - og denne gang må han gå under jorden for at finde skurken. Han er tvunget til at spille studerende på en musikhøjskole for professionelle musikere og sørge for, at hans venner ikke opdager hans falske identitet. Imens Cody kæmper med klarinet og noder, indkredser han i al hemmelighed sin fjende - og sin indtil dato sværeste mission: At skulle kæmpe mod sin største fjende nogensinde: Den mand, som har lært ham alt, hvad han ved.

Agent Cody Banks 2

Detaljer

Genre Komedie
Originaltitel Agent Cody Banks 2: Destination London
Instruktør Kevin Allen
Udgivelsesår 2004
Tags London, CIA, CIA agent, Teen Spy, teenage Hero
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film