Basmati Blues

Er en Romantik, Musik, Musical film instrueret af Dan Baron med skuespillerne Scott Bakula, Andrea, Donald Sutherland, Brie Larson fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Basmati Blues er en musikalsk komedie, hvor vi følger Linda Watt (Brie Larson), en indadvendt men dygtig ung forsker, som bliver taget ud af sit firmas laboratorium og sendt til Indien af sin chef (Donald Sutherland). Hun bliver bedt om at sælge “Rice 9”, en genmodificeret ris, som hun selv har udviklet – uden at vide, at risen vil spænde ben for de indiske landmænd, som hun tror, hun hjælper. Ved ankomsten til Indien bliver Linda overvældet af det ukontrollerede kaos og får et kulturchok. Hun bliver præsenteret for den unge og ambitiøse bureaukrat William (Saahil Sehgal), som sammen med sin mor bestemmer sig for, at de passer perfekt sammen. Linda møder også Rajit (Utkarsh Ambudkar), en rebelsk universitetsstuderende, der tvinges til at afslutte sine studier på grund af dårlig økonomi, og som også sætter spørgsmålstegn ved Lindas motiver. Trods deres legefulde antagonisme, eller måske på grund af den, falder hun for ham. Basmati Blues er fuld af farver og rytmer fra Indien og indeholder, specifikt til filmen, originale sange produceret af Pearl Jam, Sugarland, Goldspot, Dave Baerwald og Sonu Nigam.

Basmati Blues

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Musical, Komedie
Originaltitel Basmati Blues
Instruktør Dan Baron
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere