Pas på, politiet kommer!

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Enzo Barboni med skuespillerne Edy Biagetti, Terence Hill, April Clough, Laura Gemser fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Slagsbrødrene Wilbur Walsh og Matt Kirby slår pjalterne sammen og planlægger at røve et supermarked, men planen går så skævt, at de to småforbrydere i stedet ender med at melde sig ind i politikorpset. Og med Walsh og Kirby på gadepatrulje er det ikke længere sagen at være forbryder - medmindre man godt kan lide at få et ordentlig lag tæsk. I hovedrollerne ses komikerparret Terence Hill og Bud Spencer, der har medvirket i et utal af film sammen bl.a. "De kalder mig Trinity" og "Cement i armen".

Pas på, politiet kommer!

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Crime Busters (I due superpiedi quasi piatti)
Instruktør Enzo Barboni
Udgivelsesår 1977
Tags politiet(police), kriminalitet fighter(crime fighter), politiet hverdagens liv(police everyday life), politiet Academy(police academy), Harley Davidson
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film