Man on Wire

Er en Biografi, Thriller, Dokumentar film instrueret af James Marsh med skuespillerne David Forman, Annie Allix, Jean-Louis Blondeau, Jim Moore fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 7. august 1974, lavede en 24-årig fransk high-wire kunstner ved navn Philippe Petit et af de mest forbløffende stunts i det 20. århundrede: Han hængte et tyndt kabel imellem de to tårne i World Trade Center og ikke blot gik på tværs, fra en bygning til den anden, men gjorde også en nervepirrende serie af knæbøjninger og akrobatiske bevægelser på kablet, ca 415 meter over jorden, før han blev anholdt af politiet. Britisk dokumentar af James Marsh ("Project Nim") , som vandt en Oscar for 'Bedste dokumentarfilm'.

Man on Wire

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Dokumentar
Originaltitel Man on Wire
Instruktør James Marsh
Udgivelsesår 2008
Tags passion, indie, uafhængige film(independent film), dommer(judge), fængsel(jail), Fame, virkelighed(reality), skjule(hiding), Tower, jonglør(juggler), Street kunstner(street artist), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film