Dirty Harry vender tilbage

Er en Action, Thriller film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Joe Bellan, Mark Keyloun, Mara Corday, Lisa London fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

På grund af en række beskyldninger om politivold bliver Harry Callahan, kriminalbetjenten fra San Francisco, sendt på en opgave uden for byen, indtil støvet har lagt sig. Men uanset hvor Harry befinder sig, formår han altid at hvirvle støvet op. Clint Eastwood rammer igen plet i denne fjerde film (som han også instruerede), hvor Callahan er på sporet af et traumatiseret voldtægtsoffer (Sondra Locke), som skyder sine overfaldsmænd ned med koldt blod - og efterhånden som sløret løftes for en række hemmeligheder, fatter lovens lange arm sympati for hende.

Dirty Harry vender tilbage

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Sudden Impact
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 1983
Tags Chase, hjerte(heart), genoplivning(revitalization), beskidt Harry(dirty harry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film