American Splendor

Er en Biografi, Komedie, Drama film instrueret af Robert Pulcini med skuespillerne Eytan Mirsky, Cameron Carter, Mary Faktor, Toby Radloff fra 2003

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Harvey Pekar lever et kedeligt liv som kontorist på et soldaterhospital, men en dag bliver han inspireret til at skrive en tegneserie baseret på sit liv. Harvey får hurtigt stor succes med at fange hverdagens små guldkorn, og det varer ikke længe før han får kultstatus i det ellers kedelige lille samfund. Men succesen er svær at håndtere for en gennemsyret pessimist som Harvey.

American Splendor

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Drama
Originaltitel American Splendor
Instruktør Robert Pulcini, Shari Berman, Shari Springer Berman
Udgivelsesår 2003
Tags kvinde direktør(woman director), indie, uafhængige film(independent film), neurotisk(neurotic), Harvey Pekar, VA Hospital(v.a. hospital), junk salg(junk sale), Jellybean, Joyce Frisør(joyce barber), hilsen kort(greeting card), fil Kontorassistent(file clerk), Robert crumb, garage salg(garage sale), Comic bog kunst(comic book art), reference til Theodore Dreiser(reference to theodore dreiser)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film