Blood Out

Er en Action, Thriller film instrueret af Jason Hewitt med skuespillerne Luke Goss, Val Kilmer, Vinnie Jones, AnnaLynne McCord fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

David, en lille gangster i en stor bande, vil droppe den kriminelle løbebane for at gifte sig med sin kæreste. Det koster ham livet. Hans storebror, Michael, er vicesherif i en by nær Baltimore, som flyder med stoffer. Han forlader politiet, får nogle tatoveringer og giver sig ud for lige at være løsladt og på flugt, da han opsøger sin brors bande og slutter sig til den. Han viser, hvad han dur til, og lader retfærdigheden ske fyldest over for andre bander og korrupte betjente. Han kan få en chance for hævn under et stormøde mellem narkopushere fra Nord- og Sydamerika. Men der er forhindringer: en lokal bølles nysgerrige kvindelige højre hånd, en forbundsundersøgelse, som han måske kommer på tværs af, og broderens gravide kæreste. Kan han fuldføre sin mission?

Blood Out

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Blood Out
Instruktør Jason Hewitt
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere