Eastern Promises

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af David Cronenberg med skuespillerne Viggo Mortensen, Armin Mueller-Stahl, Tatiana Maslany, Vincent Cassel fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da en jordemoder (Naomi Watts) finder en død piges dagbog, peger sporene i retning af en familie af russisk afstamning. David Cronenbergs thriller om den russiske mafia har Viggo Mortensen i hovedrollen som en håndlanger, der får loyalitetstvivl.

Eastern Promises

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Eastern Promises
Instruktør David Cronenberg
Udgivelsesår 2007
Tags sjældne sygdomme Pige(orphan girl), London, far-søn forholdet(father-son relationship), gangster, Hitman, mord(murder), Rusland(russia), prostitueret(prostitute), trussel til død(threat to death), flygtning(refugee), gangster(hoodlum), Killer, gangster Boss, mor datter forholdet(mother daughter relationship), Undercover agent, Underworld, ulovlig prostitution(illegal prostitution), motorcykel(motorcycle), tradition, jordemoder(midwife)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film