fredag den 13. del 5 - det begynder igen

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Danny Steinmann med skuespillerne Caskey Swaim, Anthony Barrile, Richard Young, Carol Locatell fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Jason er tilbage, med ishockeymaske og det hele. Og han byder på alle sine gamle vanvittige tricks i Friday the 13th, Part V: A New Beginning. Denne gang lader det til, at han stiler efter de unge beboere på en afsondret resocialiseringsinstitution. Og mere end nogle få af hans teenageofre ender i både to og fire dele - der er faktisk ikke det, Jason ikke gør. Dette er 5. skræmmende del i Jason-sagaen. Hvis du kunne lide de første 4 og mener at være klar til igen at følge Jasons blodige spor, vil du elske A New Beginning!

fredag den 13. del 5 - det begynder igen

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel fredag den 13. del 5 - det begynder igen
Instruktør Danny Steinmann
Udgivelsesår 1985
Tags teenagere(teenagers), seriel Killer(serial killer), Hospital, maske(mask), serien af mord(series of murders), psykologi(psychology), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film