Mysteriet i Månedalen

Er en Familie , Fantasy, Drama film instrueret af Gábor Csupó med skuespillerne György Szathmári, Zoltán Markovits, Michael Webber, Natascha McElhone fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu

Plot

Da hendes far dør, arver den 13 år gamle Maria Merryweather (Dakota Blue Richards) en bog fuld af hemmeligheder, der vil ændre hendes skæbne for altid. Som den sidste tilbageværende Måneprinsesse er Maria ansvarlig for at redde familiens forfaldende herregård Moonacre fra at blive ødelagt af en gammel forbandelse. Maria forlader sit trygge liv i London for at leve med sin excentriske og underlige onkel Sir Benjamin i Månedalen. Her afslører hun gradvist en gammel familiefejde mellem sin egen Merryweather-klan og De Noir-klanen. Nu ligger ansvaret for at skabe fred i dalen og ophæve forbandelsen, som har skadet hendes familie i generationer, på den 13 årige piges små skuldre.

Mysteriet i Månedalen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel The Secret of Moonacre
Instruktør Gábor Csupó
Udgivelsesår 2008
Tags moonacre, hemmelighed af moonacre(secret of moonacre)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere