The Tourist

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Florian Henckel von Donnersmarck med skuespillerne Bruno Bilotta, Neri Marcorè, Iddo Goldberg, Jean-Marie Lamour fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Frank er en amerikansk turist, der er rejst til Italien for at komme sig over et knust hjerte. Elise er en ekstraordinær kvinde, der bevidst sørger for at deres veje mødes. Med det betagende Venedig som baggrund søger Frank at starte en romance. Men som romancen skrider frem opdager Fransk, at han er den jagede i forholdet. De to fanges ind i et net af intrige og fare.

The Tourist

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller
Originaltitel The Tourist
Instruktør Florian Henckel von Donnersmarck
Udgivelsesår 2010
Tags Paris, Romance, Hotel, Undercover agent, falsk identitet(false identity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film