notes on a scandal

Er en Thriller, Drama film instrueret af Richard Eyre med skuespillerne Derbhle Crotty, Joanna Scanlan, Andrew Simpson, Max Lewis fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Shebra bliver ansat som ny lærer på St. George skole og bliver med det samme gode venner med den lidt ældre kollega Barbara. Det er også Barbara, hun betror sig til, da hun indleder en hemmelig affære med en af sine venner, og fortroligheden knytter de to tæt sammen. Men kun for en stund. For gradvist ændrer styrkeforholdet sig mellem de to kvinder.

notes on a scandal

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel notes on a scandal
Instruktør Richard Eyre
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), forholdet(relationship), utroskab(adultery), baseret på roman(based on novel), afpresning(blackmail), venskab(friendship), affære(affair), utroskab(infidelity), forførelse(seduction), besættelse(obsession), lærer(teacher), studerende(student), kat(cat), Teen, hemmelighed(secret), Studio, kunst(art), ensomhed(loneliness), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), konservative(conservative), Journal
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film