Jagten på lykke

Er en Biografi, Drama film instrueret af Gabriele Muccino med skuespillerne Kurt Fuller, Peter Fitzsimmons, Zachary Culbertson, Rashida Clendening fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Chris Gardner (Will Smith) er en mand i dyb økonomisk krise, og da han bliver smidt ud af sin lejlighed, må han og hans femårige søn bo på gaden. En ubetalt praktikplads hos et børsmæglerfirma er hans eneste chance for at skabe sig en bedre tilværelse.

Jagten på lykke

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel The Pursuit of Happyness
Instruktør Gabriele Muccino
Udgivelsesår 2006
Tags hjemløse person(homeless person), biografi(biography), San Francisco, Dårlig held og lykke(bad luck), arbejde(work), hjemløshed(homelessness), sælger(salesman), bus, kirke service(church service), enkelt forælder(single parent), børsmægler(stockbroker), arbejdstager(worker)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film