Cabin Fever

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Eli Roth med skuespillerne Giuseppe Andrews, James DeBello, Hal Courtney, Rider Strong fra 2002

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

En velsmurt thriller om fem venner, der for at fejre at studietiden er overstået tager på hyttetur i bjergene. Hytten ligger temmelig afsides og er dermed det perfekte sted at feste, inden de alle skal påbegynde et arbejdsliv. Men så sker der noget underligt med Karen. Hendes hud begynder at boble og brænde, og samtidig er det som om, at der er noget, der vokser inden i hende og rører på sig under hendes hud. Vennerne er selvsagt temmelig rystede over det, der sker med Karen, og de beslutter sig for at låse hende inde i et skur for at undgå selv at blive smittet. Men kan de virkelig være i fred for den uhyggelige stemning, der vokser frem?

Cabin Fever

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Cabin Fever
Instruktør Eli Roth
Udgivelsesår 2002
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), marihuana(marijuana), blod(blood), College, virus, Gore, søen(lake), offer(victim), Lodge, ferie(vacation), Woods, morderiske(homicidal), sygdom(disease), sygdom(illness), lokale(locals)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film