12 Years a Slave

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Steve McQueen med skuespillerne Taran Killam, Mustafa Harris, Chris Chalk, Bryan Batt fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Oscarbelønnet virkelighedsbaseret drama om Salomon Northup, en fri sort mand, der i 1840'ernes USA bliver kidnappet af slavehandlere i Washington DC og solgt videre til en plantage i Louisiana. Filmen blev nomineret til ni Oscars og vandt for bedste film, bedste manuskript og bedste kvindelige birolle, Lupita Nyong'o.

12 Years a Slave

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel 12 Years a Slave
Instruktør Steve McQueen
Udgivelsesår 2013
Tags slaveri(slavery), kidnapning(kidnapping), 19. århundrede(19th century), plantage(plantation), nat Skift(night shift), fysiske misbrug(physical abuse), Pisk(whip), violin afspiller(violin player), bomuld(cotton), slave ejer(slave owner), sælges i slaveri(sold into slavery), abolitionist, Oscar vinder 2013(Oscar winner 2013)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film