The Kick

Er en Action, Sport film instrueret af Prachya Pinkaew med skuespillerne Ye Ji-won, Cho Jae-Hyun, JeeJa Yanin, Do Shi-gang fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En sydkoreansk familie er flyttet til Bangkok, hvor de driver en koreansk restaurant. En dag forhindrer to af familiemedlemmerne en gruppe skruppelløse gangstere i at stjæle en sjælden thailandsk kunstgenstand, og de bliver derfor mål for forbrydernes hævntørst. Hvad skurkene dog ikke ved, er, at alle i familien er toptrænede Taekwondo-eksperter, der bestemt ikke vil finde sig i at blive truet på deres levebrød... ”The Kick” er en tempofyldt actionkomedie for hele familien, instrueret af manden bag de succesfulde Martial Arts-film ”Ong-bak”, ”The Protector” og ”Zen – The Warrior Within”.

The Kick

Detaljer

Genre Action, Sport
Originaltitel วอนโดนเตะ
Instruktør Prachya Pinkaew
Udgivelsesår 2011
Tags røveri(robbery), Thailand, Taekwondo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere