Jacques - en mand af havet

Er en Biografi, Drama, Eventyr film instrueret af Jérôme Salle med skuespillerne Audrey Tautou, Richard Antrobus, Michael Bundred, Adam Neill fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

For generationer er navnet Jacques Cousteau forbundet med eventyr på verdens have – og måske især under overfladen på verdens have. Skønt på overfladen lykkeligt gift kunne Cousteau ikke undvære erobringerne af andre kvinder, og selv om sønnen Philippe forgudede sin far, var han mindre tilgivende end sin mor og ofte i oprør mod rollen som ´Jacques Cousteaus søn´ og mod iscenesættelsen af naturen. Da hele Cousteaus imperium er truet af kollaps og hans livsdrøm om udforskningen af havet på ved mod skibbrud, vælger Philippe imidlertid at tage med sin far på en risikabel mission i storme og mellem isbjerge til det sidste uudforskede kontinent, Antarktis.

Jacques - en mand af havet

Detaljer

Genre Biografi, Drama, Eventyr
Originaltitel L'odyssée
Instruktør Jérôme Salle
Udgivelsesår 2016
Tags baseret på roman(based on novel), biografi(biography), miljømæssige aktivist(environmental activist), utro mand(unfaithful husband), franskmanden i udlandet(frenchman abroad), sang i nærheden af lejrbål(singing around campfire), sang på en båd(singing on a boat)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere