Det femte element

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Tommy Lister, Gary Oldman, Michael Culkin, Brion James fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jord, luft, ild og vand var i henhold til den græske alkymi de fire elementer, der tilsammen danner liv, og dermed eksistensgrundlaget for hele vores univers. Men Luc Besson har tænkt tanken lidt videre; for hvad nu, hvis der eksisterede et femte element, der var i skærende kontrast til de øvrige ved at bestå af rendyrket ondskab og mørke Frygtindgydende egenskaber, der er isoleret i en anden dimension, hvorfra kraften til stadighed tappes af de positive elementer i vores dimension. Men hvad nu, hvis der hvert 5000. år åbnede sig en mulighed for, at det femte element kunne bryde igennem til - og overtage - vores dimension.

Det femte element

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Thriller, Eventyr
Originaltitel The Fifth Element
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 1997
Tags Kærlighed(love), Dystopia, plads rejse(space travel), nye York City(new york city), præst(priest), fremtidige(future), eksplosion(explosion), race mod tid(race against time), militære(military), Taxi, klon(clone), våben forhandler(arms dealer), hemmelighed passage(secret passage), Opera sanger(opera singer), plads Opera(space opera), politiet Chase(police chase), udgangen af den verden(end of the world), blaffer(stowaway), cab driver, eksploderende Planet(exploding planet), sten(stone), Resort Hotel, cyborg Redneck, God vs onde(good vs evil), arkæolog(archeologist), krydstogt liner Starship(cruise liner starship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film