Four Christmases

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Seth Gordon med skuespillerne Collette Wolfe, Dwight Yoakam, Colleen Camp, Tim McGraw fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Parret Brad og Kate hader akavede familiesammenkomster og denne jul, beslutter de at rejse til Fiji. Men da deres fly aflyses, er de tvunget til at takke ja til en familiemiddag med samtlige af deres fire fraskilte forældre. Det resulterer i en kaotisk jul.


Four Christmases

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Four Christmases
Instruktør Seth Gordon
Udgivelsesår 2008
Tags ferie(holiday), jul(christmas), opkast(vomit), baby, Elvis, Xbox 360, tidligere bedste ven(former best friend), streaker
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film