win win

Er en Sport, Komedie, Drama film instrueret af Tom McCarthy med skuespillerne Margo Martindale, Burt Young, Paul Giamatti, Jeffrey Tambor fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Advokaten og brydetræneren Mikes middelklassetilværelse er ved at drukne i ubetalte regninger. I et svagt øjeblik ser han bort fra sin moral og bliver værge for en dement klient, kun med økonomisk gevinst for øje. Det ligner en win-win situation for Mike, indtil klientens utilpassede barnebarn Kyle dukker op på hans dørtrin. Kyle viser sig at være en talentfuld bryder og hurtigt udvikler de to et varmt venskab. Men Mikes eskalerende net af løgne truer med at ødelægge alt.

win win

Detaljer

Genre Sport, Komedie, Drama
Originaltitel win win
Instruktør Tom McCarthy, Thomas McCarthy
Udgivelsesår 2011
Tags Sport, advokat(lawyer), Coach, brydning Coach(wrestling coach)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film