Charlotte Gray

Er en Drama film instrueret af Gillian Armstrong med skuespillerne Michael Gambon, Charlotte McDougall, Nicholas Farrell, Billy Crudup fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Frankrig under den tyske besættelse i 1942. Charlotte Gray, en ung skotsk kvinde, der er rekrutteret som hemmelig agent, melder sig til den franske modstandsbevægelse. Hendes virkelige mål er at redde sin elsker, der er pilot i det engelske luftvåben. Men hun opdager hurtigt, at i en verden fuld af hemmelighedskræmmeri, kan hun kun stole på sig selv. Filmen er baseret på den kritikerroste roman af Sebastian Faulks.

Charlotte Gray

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Charlotte Gray
Instruktør Gillian Armstrong
Udgivelsesår 2001
Tags kvinde direktør(woman director), tab af elsker(loss of lover), verden krig II(world war ii), modstand(resistance), nazisterne(nazis), undslippe(escape), Frankrig(france)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere