The Nun's Story

Er en Drama film instrueret af Fred Zinnemann med skuespillerne Colleen Dewhurst, Charles Lamb, Stephen Murray, Ave Ninchi fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Nonnen er en amerikansk film fra 1959, som handler om den belgiske nonne Sister Luke, der bliver udstationeret i Belgisk Congo med de bedste intentioner om at udøve sit virke som Guds tjener. Det bliver dog sværere og sværere for hende at forholde sig neutralt til sine omgivelser, og hun må genoverveje de ideologier, hun har valgt at følge. Filmen er instrueret af Fred Zinnemann og blev nomineret til otte Oscars.

The Nun's Story

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Nun's Story
Instruktør Fred Zinnemann
Udgivelsesår 1959
Tags Hospital, nonne(nun), sygeplejerske(nurse), kvinde Hovedpersonen(female protagonist), missionær(missionary), Belgien(belgium), lydighed(obedience), kloster(convent), tynd(thinness), tuberkulose(tuberculosis), Congo, Sanitarium
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere