Spider-Man 3

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Bryce Dallas Howard, Topher Grace, Stan Lee, Natalie Fabry fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den tilsyneladende uovervindelige Spider-Man må kæmpe mod nogle helt nye skurke i denne tredje film i den enormt populære serie.

Spider-Man 3

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Spider-Man 3
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 2007
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), hævn(revenge), efterfølger(sequel), død af en ven(death of a friend), stakkel(wretch), Marvel Comic, superhelte(superhero), hukommelsestab(amnesia), edderkop(spider), dobbelt identitet(dual identity), fjendtlighed(hostility), tilgivelse(forgiveness), sandstorm, egomania, sand, narcism
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film