Super Size Me

Er en Komedie, Drama, Dokumentar film instrueret af Morgan Spurlock med skuespillerne Lisa Young, Jacob Sullum, John Banzhaf, Eric Rowley fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Da Morgan hørte om to unge pigers sagsanlæg mod fast-food kæden McDonald's ? og samtidig kunne følge de stigende overvægtsproblemer i USA, syntes han pludselig, at der var noget, der ikke hang sammen. For at finde ud af om det er manden eller maden, der har magten i det amerikanske samfund, satte han sig derfor for at dokumentere følgende kamikaze-projekt: I 30 dage lever han udelukkende af måltider fra McDonald's under visse regler, som han selv opstiller. Han skal bl.a. altid svare "ja" til spørgsmålet, om han ønsker en Supersize menu! Han måles og vejes og overvåges nøje af tre eksperter, og selvom han hurtigt føler sig en smule dårlig, på trods af en stor kærlighed til burgere og fritter, viser de fysiske og psykiske følger af hans nye kostvaner sig alligevel at være mere chokerende end forventet´.

Super Size Me

Detaljer

Genre Komedie, Drama, Dokumentar
Originaltitel Super Size Me
Instruktør Morgan Spurlock
Udgivelsesår 2004
Tags eksperiment(experiment), junk mad(junk food), sundhed(health), mad industri(food industry), hurtig mad(fast food), mcdonald's Restaurant
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film