keep the lights on

Er en Drama film instrueret af Ira Sachs med skuespillerne Paprika Steen, Souleymane Sy Savane, Julianne Nicholson, Marilyn Neimark fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dramaet Keep the Lights On foregår i 1997, hvor New York City er i en tilstand af intens forandring. Her møder den danske, homoseksuelle dokumentarist Erik Rothman den attraktive advokat Paul Lucy, der endnu ikke er sprunget ud af skabet. Hvad der begynder som et højspændt første møde, udvikler sig hurtigt til et langvarigt forhold, og de to mænd begynder at opbygge et hjem og liv sammen. Men Paul har en svaghed, han ryger crack. Først kun engang imellem, men efterhånden tager afhængigheden til, og jo længere ind i crack-tågerne Paul forsvinder, jo større ansvar må Erik påtage sig for at få forholdet til at hænge sammen. Keep the Lights On er en film om sex, intimitet, afhængighed og mest af alt kærlighed. Filmen er instrueret af Ira Sachs, der også har skrevet manuskriptet, og inspirationen har han hentet fra sine egne smertefulde erfaringer med besværlig kærlighed mellem mænd.

keep the lights on

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel keep the lights on
Instruktør Ira Sachs
Udgivelsesår 2012
Tags dokumentar filmskaber(documentary filmmaker), dokumentar optagelser(documentary footage), hiv test, bøsse 90 erne(gay 90s), bøsse kunstner(gay artist), stof rehabilitering(drug rehabilitation), bøsse Hustler(gay hustler)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere