Oblivion

Er en Action, Kriminal, Eventyr film instrueret af Joseph Kosinski med skuespillerne Andrew Breland, Lisa Raziano, Isabelle Lowe, Fileena Bahris fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er langt ude i fremtiden, og jorden har udviklet sig til ukendelighed, hvilket efterlader Jack Harper (Tom Cruise) som en af de sidste dronereparatører på jorden. En enorm indsats for at udvinde livsvigtige ressourcer efter årtier med krig mod en skræmmende trussel, kendt under navnet Scavs, er næsten tilendebragt. Langt over jordens overflade, hvor Jack lever og patruljerer under de betagende himmelstrøg, bringes hans højtsvævende eksistens i fare, da han redder en smuk fremmed fra en nedstyrtet rumfærge. Hendes ankomst afstedkommer en række begivenheder, der tvinger ham til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad han ved, og det lægger menneskehedens skæbne i hans hænder.

Oblivion

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Eventyr
Originaltitel Oblivion
Instruktør Joseph Kosinski
Udgivelsesår 2013
Tags Dystopia, plads(space), rumfartøj(spacecraft), menneskelige versus Alien(human versus alien), droner(drones), IMAX, drone, KoLay, menneskelige vs Alien(human vs alien)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film