Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Er en Komedie film instrueret af Adam McKay med skuespillerne Christina Applegate, Kathryn Hahn, Ian Roberts, Missi Pyle fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En berømt nyhedsvært i 70'ernes San Diego har svært ved at håndtere en feministisk journalist, som dukker op og ryster stationen med nye ideer.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Detaljer

Genre Komedie
Originaltitel Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Instruktør Adam McKay
Udgivelsesår 2004
Tags journalistik(journalism), aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, kvindehader(misogynist), overskæg(mustache), sexisme(sexism), stigen(ladder), Panda, tv Vis i film(tv show in film), newsroom, Teleprompter, Hvad der skete til epilog(what happened to epilogue), bande krigsførelse(gang warfare), flere gæsteoptrædener(multiple cameos), Nyheder spoof(news spoof)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film